تور سوئیس ۴ شب و ۵ روز , آژانس مسافرتی پرزین سفر ایران , Turkish , ۳۳۱۷ | توریابی

 
 
 
 
 
 
 
 
innerbanner

تور سوئیس ۴ شب و ۵ روز | آژانس مسافرتی پرزین سفر ایران

۰۲۱۸۸۱۷۰۲۷۷ جهت هماهنگی و رزرو تور تماس بگیرید
۰۲۱۸۸۷۶۹۷۲۳
www.perziantravel.com
جهت هماهنگی و رزرو تور تماس بگیرید : ۰۲۱۸۸۱۷۰۲۷۷
تهران
لوزان
شروع تور :  ۱۳۹۷/۰۸/۲۵
پایان تور :  ۱۳۹۷/۰۸/۳۰
نوع سفر :   هوایی - Turkish
مدت اقامت :  ۴ شب
مقصدمدتتوضیحات
لوزان۴ شب-

هتل های این پکیج

هتل خدمات و درجه قیمت ۲ تخت قیمت ۱ تخت کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
ستاره B.B
۶,۲۰۰,۰۰۰تومان ۷,۵۵۰,۰۰۰تومان ۳,۹۵۰,۰۰۰تومان ۴,۹۵۰,۰۰۰تومان

اطلاعات تور

مبدا سفر تهران
نوع سفر هوایی
مدت سفر ۱۳۹۷/۰۸/۲۵ الی ۱۳۹۷/۰۸/۳۰
مدارک مورد نیاز مدارک شغلی : ‫برای اعضای هئیت علمی دانشگاه ها: ‪اصل و ترجمه رسمی حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر. ‫برای دانشجویان و دانش آموزان: اصل و ترجمه رسمی گواهی اشتغال به تحصیل. برای صاحبان شرکت های خصوصی و مدیران ارشد که نامشان در آخرین تغییرات روزنامه رسمی درج شده باشد. (مدیر عامل،عضو هئیت مدیره،نائب رئیس هیئت مدیره، عضو هیئت مدیره، …) : اصل و ترجمه رسمی روزنامه­ رسمی آخرین تغییرات شرکت که اسامی ایشان در آن قید شده باشد. ‫برای کارمندان شرکت های خصوصی‪: الف: ترجمه رسمی و کپی از روزنامه رسمی آخرین تغییرات مدیریتی شرکت. ب: اصل و ترجمه رسمی گواهی اشتغال به کار که نشانگر سمت، مدت اشتغال و علت سفر متقاضی باشد و بوسیله‌ی مدیر عامل اشاره شده در روزنامه رسمی بند الف امضا و تایید شده باشد. برای کارمندان بخش دولتی: اصل و ترجمه رسمی آخرین حکم کارگزینی/ آخرین فیش حقوقی به همراه مهر . ‫برای بازنشستگان ‪: اصل و ترجمه رسمی آخرین حکم بازنشستگی / آخرین فیش حقوقی. ‫برای کسبه‪: اصل و ترجمه رسمی جواز کسب/ ‪اصل و ترجمه رسمی کارت بازرگانی ‫برای پزشکان‪: اصل و ترجمه رسمی پروانه مطب‪/اصل و ترجمه رسمی کارت نظام پزشکی ‫برای مهندسان‪: اصل و ترجمه رسمی پروانه مهندسی‪/اصل و ترجمه رسمی کارت نظام مهندسی ( در صورت اشتغال در شرکت ‪)مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارایه گردد. ‫برای ساختمان سازان‪: اصل و ترجمه رسمی گواهی ساختمان‪/اصل و ترجمه قراردادهای کاری‪/اصل و ترجمه رسمی پایان کار ساختمان ‫برای وکلا: ‪:اصل و ترجمه رسمی پروانه وکالت/ ‪اصل و ترجمه رسمی کارت وکالت ***** برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین می گردد ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی می باشد ‪ماننـــــد ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلندمدت ایشان به آن واریز میگردد (زمان افتتاح حساب بلندمدت می بایست حداقل ‪۳ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد) مدارک بانکی و مالی: ‫برای حساب های کوتاه مدت یا جاری ‪: الف- تمکن مالی با مهر بانک به لاتین که بازای هر نفر حداقل ۵۰ ملیون تومان مانده داشته باشدو . ب- گواهی تمکن مالی به زبان انگلیسی که توسط امور بین الملل بانک مربوطه تایید شده باشد. ‫برای حساب های بلند مدت‪: ‫ کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه‪. ‫حضور مسافر در سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی است‪. سند ملکی ‪: اصل و ترجمه رسمی سند مالکیت به نام مسافر. سایر مدارک ‪: اصل گذرنامه با حداقل ‪۶ماه اعتبار همراه با اصل گذرنامه های گذشته دو قطعه عکس ‪۳۵*۴۵(جدید، رنگی، تمام رخ، با زمینه سفید) ‫اصل شناسنامه ها به نکات زیر توجه شود: – رضایت نامه محضری برای افراد زیر ۱۱سال در صورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی­ست‪.ا(ترجمه رسمی شود) – ارائه کپی از تمام مدارک در اندازه A۴به همراه اصل مدارک هنگام ثبت نام الزامی می­باشد (در صورت عدم وجود کلیه مدارک هنگام ثبت نام، مسافر موظف به تکمیل مدارک خود حداکثر تا دو روز پس از تاریخ ثبت نام می­باشد.)
خدمات آژانس پروازهای بین المللی با کلاس اکونومی از طریق شرکت ترکیش یا هواپیمایی مشابه خواهد بود.کلیه‌ی جایجایی‌ها با اتوبوس کولردار مدرن، مینی‌بوس یا مینی ون۴ شب اقامت در هتل‌ ۴ ستاره مشرف به دریاچه لمانتمام ورودیه ها بر اساس برنامه خواهد بود.راهنمای فارسی زبان
توضیحات تمامی مدارک ویزای مسافران باید باید مطابق با ضوابط ویزای شنگن و الزامات سفارت سوییس باشد ( مدارک ضمیمه از هم جدا باشند)مدارک ویزای هر مسافر باید در دسترس و به پرزین سفر ارایه شده باشد تا قبل از وقت مصاحبه سفارت کنترل شوند.راهنمای فارسی زبان بوسیله‌ی پرزین سفر انتخاب می‌گردد.لیست کامل اسامی و رومینگ لیست‌ها همرا با تاییدیه ویزاها باید حداقل بیست روز قبل از عزیمت هر گروه ارایه گردد.تغییر هتل: پرزین سفر حق دارد لیست هتل‌های این پکیج را تا هفت روز قبل از عزیمت و با اطلاع قبلی تغییر دهد. دراین صورت ، هتل‌هایی در همان سطح و با مرکزیت شهر جایگزین خواهند شد. ۵۰ درصد از مبلغ کل فاکتور باید قبل از مصاحبه ویزای شنگن پرداخت شود.۵۰ درصد باقیمانده بعد از صدور ویزا باید پرداخت گردد. درصورت رد شدن درخواست ویزا از طرف سفارت تنها ۱۰درصد از مبلغ تور کسر و مابقی به مسافر عودت داده میشود.اگر کنسلی در ۸ هفته قبل از شروع سفر اطلاع داده شود ۲۰% هزینه تور کسر و مابقی استرداد خواهد شد.در صورتیکه درخواست کنسلی کمتر از ۸ هفته قبل از شروع سفر اطلاع داده شود بدلیل اینکه تمام رزروها بعنوان یک گروه انجام شده است ۱۰۰ % هزینه سوخت خواهد شد، چرا که کاهش تعداد مسافران بر لغو تور تاثیر خواهد گذاشت.توجه: در صورتیکه مسافر بعد از صدور ویزا انصراف خود را اعلام کند ویزای صادر شده لغو و توسط سفارت مخدوش خواهد شد.

در تماس تلفنی با آژانس مسافرتی پرزین سفر ایران حتما ذکر کنید که از طریق وب سایت فاینداتور تماس گرفته اید. آژانس ها ملزم به ارائه قیمتهای فوق برای تاریخهای درج شده هستند. در صورت مشاهده هرگونه مغایرت فرم تخلف را تکمیل کنید
شماره تماس آژانس مسافرتی آژانس مسافرتی پرزین سفر ایران : ۰۲۱۸۸۱۷۰۲۷۷